• pret preturi Bitdefender Internet Security 2018 1An 3PC Licenta Noua Box
  117 lei

  Bitdefender Internet Security 2018 1An 3PC Licenta Noua Box wb11031003

  Cod produs: wb11031003
  Garantie: 0 luni
  Vandut de CEL.RO
  Compari
  Rate fara dobanda cu Cardul Star BT
  Rate fara dobanda cu Cardul Avantaj
  Rate fara dobanda cu Cardul Raiffeisen
  Rate fara dobanda cu Cardul ING
  Pana la 8 rate fara dobanda
  Cum sa cumperi in rate
  Deschidere colet
  Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
  Livrare rapida
  Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
  Retur garantat
  14 zile, pentru comenzile la distanta
  * Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

  Caracteristici Bitdefender Internet Security 2018 1An

  Tip licenta:
  Noua
  Mod comercializare:
  Box
  Utilizatori:
  3
  Valabilitate:
  12 luni
  Multi-Device:
  Nu
  Aplicabilitate:
  PC
  Versiune:
  Internet Security
  Sistem de operare:
  Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
  Cerinte:
  Internet Explorer versiunea 10 sau mai recenta
  Minim CPU: procesor Dual Core 1.6 GHz
  Minim Memorie (RAM): 1 GB
  Minim Spatiu liber disponibil pe hard disk: 1.5 GB
  Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu

  Bitdefender Internet Security 2018 1An 3PC Licenta Noua Box wb11031003 vizitati pagina producatorului In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Bitdefender Internet Security 2018 1An 3PC Licenta Noua Box wb11031003 a fost adaugat pe site in data de 13 Jul 2017. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata).

  Descriere Bitdefender Internet Security 2018 1An

  Cea mai bună securitate cibernetică din lume
  Nu ne lăudăm. Doar cităm ce spun utilizatorii si expertii despre noi.

  Straturi multiple de
  protectie anti-ransomware

  Bitdefender Internet Security 2018 oferă mai multe straturi de protectie împotriva atacurilor ransomware. Această solutie utilizează detectia comportamentală a amenintărilor pentru a preveni infectiile si îti protejează cele mai importante documente împotriva criptării ransomware. Cu Bitdefender Internet Security 2018, nu ai de ce să-ti mai faci griji în legătură cu pierderile de date sau bani, te poti bucura linistit de viată si de dispozitivele tale.


  Cea mai bună protectie pentru Windows,
  viteză fără compromisuri

  Bitdefender Internet Security 2018 include
  protectie completă pentru Windows.

  Securitate

  • Protectie completă a datelor
  • Advanced Threat Defense
  • Straturi multiple de protectie anti-ransomware
  • Anti-Phishing
  • Antifraudă
  • Safe Files
  • Navigare sigură
  • Mediu Securizat

  Performantă PC

  • Bitdefender AutopilotTM
  • Bitdefender PhotonTM
  • Modul Baterie
  • Integrare Cloud
  • Moduri Joc, Film, Lucru

  Protectia datelor confidentiale

  • Protectie cameră web
  • Tranzactii bancare online sigure
  • Asistentă Parentală
  • Ștergere definitivă
  • Firewall de confidentialitate
  • Protectie în cadrul retelelor sociale
  • Portofel
  • Evaluare vulnerabilităti

  Esti dispus să risti compromiterea confidentialitătii tale?

  Bitdefender Internet Security 2018 pune confidentialitatea ta pe primul loc. Previne accesul neautorizat la camera ta web si îti permite să te bucuri de viată în sigurantă, protejat de ochii iscoditori.Camera ta web este o modalitate excelentă de a păstra legătura cu prietenii sau cu familia, dar, pentru că are o conexiune la Internet, poate fi si vulnerabilă la hacking. Mentine controlul cu functia Protectie cameră web - primeste imediat notificări atunci când aplicatiile încearcă să utilizeze camera ta web si blochează-le dacă acestea nu sunt autorizate să o acceseze.


  Alege cea mai bună securitate si uită de griji pentru totdeauna

  Actualizări permanente

  Bitdefender Internet Security 2018 este conceput pentru a te proteja împotriva celor mai avansate amenintări cibernetice de pe planetă. Actualizările permanente sunt asigurate pentru fiecare produs Bitdefender, accelerează introducerea de noi caracteristici si simplifică actualizarea, upgrade-ul si instalarea securitătii Bitdefender.

  Protectie continuă

  Serviciul nostru de protectie continuă* este menit să te ajute să economisesti timp si efort, reducând riscul de infectie prin reînnoirea automată a abonamentului tău. Este o metodă simplă de a elimina orice întreruperi ale securitătii în perioadele dintre abonamente, asigurându-se că dispozitivele, fisierele si identitatea ta sunt protejate întotdeauna.
  *Protectie continuă este un serviciu optional, pe care îl poti dezactiva oricând doresti.

  Securitate

  Protectie completă a datelor

  Putere absolută cu cea mai eficientă solutie antivirus disponibilă în prezent. Bitdefender Internet Security 2018 combate toate tipurile de amenintări, de la virusi si troieni la ransomware si atacuri de tip ziua zero, rootkit-uri si programe spion. Datele tale si confidentialitatea ta sunt pe mâini bune.

  Advanced Threat Defense

  Bitdefender Internet Security 2018 foloseste o tehnică inovatoare denumită detectie comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicatiile active. În momentul în care detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat pentru a preveni infectiile.

  Protectie cameră web

  Protejează-ti confidentialitatea si evită scurgerile de date provenind de la camera web. Functia Protectie cameră web te notifică atunci când aplicatiile încearcă să acceseze camera web si îti permite să blochezi accesul neautorizat.

  Straturi multiple de protectie anti-ransomware

  Poti salva documente confidentiale sub multiple straturi de protectie astfel încât să fie protejate împotriva programelor de criptare periculoase care solicită recompensă pentru deblocarea accesului la fisierele tale personale.

  Anti-Phishing

  Bitdefender Internet Security 2018 recunoaste si blochează site-urile web care se dau drept site-uri sigure pentru a fura date financiare precum parole sau numere de card de credit.

  Antifraudă

  Sistemul nostru de filtrare avansat te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri web care încearcă să te însele, cum ar fi cazinouri, site-uri pornografice, scheme de împrumut si altele.

  Safe Files

  Cu ajutorul functiei Bitdefender Safe Files poti împiedica modificarea neautorizată a fisierelor tale cele mai importante. Pur si simplu adaugi directoarele în lista de monitorizare si Bitdefender protejează fisiere din acestea împotriva amenintărilor ransomware si a altor tipuri de malware. Numai aplicatiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la Safe Files.

  Navigare sigură

  Află dacă rezultatele căutării tale pot fi accesate în sigurantă înainte de a face clic efectiv pe un link. De asemenea, Bitdefender Internet Security 2018 blochează linkurile cunoscute ca fiind infectate.

  Mediu Securizat

  Anumiti virusi sofisticati, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie stersi înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Internet Security 2018 detectează astfel de amenintări, reporneste calculatorul în Rescue Mode pentru curătare si recuperare.

  Performantă PC

  Bitdefender Autopilot™

  Odată pornită, functia Autopilot va gestiona singură întreaga ta securitate cibernetică. Aceasta ia decizii optime în materie de securitate, fără a-ti solicita interventia prin ferestre pop-up si casete de dialog enervante. Nimic de instalat, nimic de configurat.

  Bitdefender Photon™

  Această tehnologie inovatoare unică permite solutiei Bitdefender Internet Security 2018 să se adapteze la configuratia hardware si software a sistemului tău pentru a economisi resurse si pentru a îmbunătăti viteza si performanta sistemului.

  Integrare Cloud

  Scanarea în cloud are aproape zero impact asupra resurselor tale locale, astfel încât viteza si performanta sistemului tău rămân neafectate. Iar fisierele tale rămân întotdeauna complet private: scanăm doar semnăturile de date, nu si continutul efectiv al fisierelor tale — care nu sunt niciodată încărcate sau stocate în cloud.

  Moduri jocuri, filme, muncă

  Bitdefender Internet Security 2018 detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmăresti un film si nu te deranjează cu solicitări inutile. Astfel, te poti concentra pe ceea ce contează pentru tine. În functie de ce activitatea pentru care utilizezi calculatorul, Bitdefender opreste temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale si întrerupe temporar activitătile mai putin importante care rulează în fundal pentru a-ti permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

  Modul Baterie

  Această caracteristică utilă inteligentă economiseste durata de functionare a bateriei pentru laptopuri si tablete reglând setările sistemului, precum afisajul, răcirea sistemului, actualizările sistemului sau conectivitatea Bluetooth.

  Protectia datelor confidentiale

  Tranzactii online rapide si sigure

  Efectuează operatiuni bancare si cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îti protejează tranzactiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

  Asistentă Parentală

  Cu ajutorul functiei Asistentă Parentală, poti supraveghea în mod discret activitătile online ale copiilor tăi pentru a-i mentine în sigurantă. Această filtrează continutul necorespunzător si controlează timpul petrecut online pentru contul fiecărui copil. Accesează pur si simplu contul tău Bitdefender Central de oriunde si rămâi la curent cu locatia sau activitătile copiilor tăi.

  Firewall de confidentialitate

  Cu Bitdefender Internet Security 2018 primesti un puternic strat de protectie pentru retea, astfel încât informatiile tale personale sunt protejate de hackeri si furturile de date.

  Protectie în cadrul retelelor sociale

  Protejează-te de link-urile periculoase si orice fel de amenintări care îti sunt transmise de prietenii tăi, fără stirea lor, prin Facebook, Twitter, Pinterest sau alte retele sociale.

  Portofel

  Stochează-ti parolele, informatiile referitoare la cardul de credit si alte date confidentiale într-un seif securizat pentru a le accesa cu usurintă oricând ai nevoie de ele. Administratorul de parole îti oferă optiunea de completare automată a formularelor online si chiar îti recomandă parole sigure.

  Ștergere definitivă

  Utilizează acest instrument pentru a sterge definitiv un fisier si pentru a nu lăsa nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.

  Bitdefender Autopilot™

  E libertate pură: doar activezi Autopilot si acesta va gestiona întreaga securitate cibernetică în locul tău, fără bătăi de cap. Fără ferestre pop-up, casete de dialog sau sute de optiuni ce trebuie parcurse, te vei putea concentra pe munca ta sau pe distractie.

  Functie de verificare rapidă a riscurilor

  Scanează pentru a identifica bresele de securitate si vulnerabilitătile cu un singur clic. Bitdefender Internet Security 2017 verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat si vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc si setări de sistem potential nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.


  Parerea ta despre Bitdefender Internet Security 2018 1An conteaza!

  5
  Rezultat din 3 pareri
  Adauga un comentariu
  C
  CORNEL
  15 Mar 2018 la 19:12
  Bitdefender un program antivirus OK
  Multumesc CEL
  5
  0
  Comentariu util
  Comentariu inutil
  0
  G
  Gabriela
  6 Mar 2018 la 21:23
  Folosesc de multi ani Bitdefender si sunt foarte multumita de acest produs.
  Pe plan international am vazut ca este apreciat ca unul dintre cele mai bune programe antivirus.
  La CEL are un pret foarte bun.
  5
  0
  Comentariu util
  Comentariu inutil
  0
  T
  Tiganila Daniel
  19 Oct 2017 la 10:25
  Folosesc Bitdefender de peste 10 ani , mereu si-a facut datoria.
  Si apoi,, E AL NOSTRU
  5
  0
  Comentariu util
  Comentariu inutil
  0
  Pret
  117 lei
  Vezi ofertele
  saptamanii
  Profita de super reduceri!
  Esti pe versiunea mobila a site-ului.
  Schimba pe versiunea desktop
  Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.